Špeciality tejto sezóny

null

Polievky

POLIEVKA Z LESNÝCH HÚB

Espuma zo zrejúceho syra, slaninový prach
a v popole pečený zemiak
(7, 9)

250ml / 4,90 €
(ŠPECIALITA ŠÉFKUCHÁRA)

PARADAJKOVÉ CONSOMÉ

Bazalkový sorbet
a limetkový kaviár
(7)

250ml / 4,90 €

Predjedlo

ÚDENÝ PSTRUH

mladá marinovaná cvikla, horčicovo
medový dresing, chrenový sorbet
(4, 7, 10)

120g / 10,90 €
(REGIONÁLNA ŠPECIALITA)

KOZÍ SYR

Pečený s pivným džemom, macerované figy,
vlašské orechy a cviklová variácia
(7, 8)

100g / 9,90 €

ÚDENÉ KAČACIE PRSIA

Slivková emulzia, marinované egreše,
listový šalát, hobliny foie gras
(7)

120g / 13,90 €

Vegetariánske

KURIATKOVÉ VELOUTÉ

Domáce zemiakové gnocchi,
pažítková emulzia
(1, 3, 7)

250g / 12,90 €

RISOTTO Z LESNÝCH HÚB

Sezónne huby, hľuzovkový olej,
syr vršatec
(7, 9)

250g / 12,90 €

PEČENÁ PAPRIKA

Plnená šošovicou, kuskusom a koriandrom,
ovčí syr a teplý cuketový šalátik
(7)

250g / 9,90 €

Hlavné jedlo

BRAVČOVÁ PANENKA V SEZAME

Restovaná s medom a čili, mrkvovo zázvorové pyré,
sezónna zelenina
(7, 11)

200g / 15,90 €
(LETNÁ CHUŤOVKA)

KAČACIE PRSIA

Chrumkavá aromatická polenta, pomarančové pyré,
fava fazuľky a krokety z kačacích stehien s mandľami
(3, 7, 8, 9)

200g / 17,90 €
(SVIEŽE)

KURACIE PRSIA

Krusta z píniových orieškov, krémový pór,
restované lesné huby a glazovaná šalotka
(7, 8, 9)

200g / 12,90 €

JAHŇACÍ CHRBÁT

Mätová krusta, estragónové gnocchi,
ríbezľová omáčka
(1, 3, 7, 9)

180g / 22,90 €

Ryby

FILET ZO ZUBÁČA

Hráškové pyré, džem z červenej cibule,
Slávky na bielom víne, omáčka z kôrovcov
(2, 4, 7, 9)

180g / 17,90 €

Šaláty

ŠALÁT S BRYNDZOU

Listový šalát, reďkovka, hráškové lusky,
bio bryndza, baby špenát
(7)

250g / 9,90 €

UHORKOVÝ ŠALÁT

Údený pstruh, biely jogurt s kôprom,
hrášok a reďkovka
(4, 7)

250g / 8,90 €

PLÁTKY Z KAČACÍCH PŔS

Listový šalát, karamelizovaný kumkvat,
višňovo škoricový dresing
(7)

250g / 13,90 €

Dezerty

Podľa dennej ponuky nášho šéfkuchára

120g / 4,90 €
Výber domácich sorbetov a čerstvého ovocia

120g / 4,90 €

Menu pre vás pripravili a kalkulovali Jozef Riska (Executive Chef) a Miroslav Huba (À la carte Chef).
Pri výbere jedál z nášho SAVOY À la Carte menu vám poskytneme 2 hodiny bezplatného parkovania v garáži Carlton.
V prípade vašej spokojnosti si dovolíme pripočítať 8 % obslužné k vášmu účtu.

Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Zmluvné ceny sú vrátane 20% DPH platné od 02. 06. 2017

Online rezervácia

Prosím vyplňte tento rezervačny formulár
null

Online rezervácia

Prosím vyplňte tento rezervačny formulár
null

Prihláste sa k odberu našich pravidelných noviniek.

Carlton
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
Rezervácie

+421 2 5939 0400
info@savoyrestaurant.sk

6.30 – 10.30 Raňajky
11.30 – 22.00 À la carte
a sezónna ponuka
Savoy Restaurant © 2017.