O našej

REŠTAURÁCII

Reštaurácia Savoy v Carltone už desaťročia patrí ku koloritu Bratislavy. Vychutnajte si výnimočné jedlá inšpirované tradičnými domácimi receptúrami a najaktuálnejšími trendmi v gastronómii. Atmosféru dotvárajú legendárne fotografie starej Bratislavy od Karola Kállaya.

To najlepšie

Z NAŠICH POLÍ, RIEK, FARIEM A LESOV

Môžete si byť istí, že naše jedlá sú pripravené z čerstvých surovín a kvalitných byliniek a korenín
od overených dodávateľov. Len tak môže byť gurmánsky zážitok dokonalý.

Prihláste sa k odberu našich pravidelných noviniek.

Registráciou udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v zmysle článku 6 ods. 1 písm. a) nariadenia 2016/679 (GDPR) za účelom zasielania obchodných oznámení v súlade s § 63 zákona č. 351/2011 Z.z .o elektronických komunikáciách a našimi Zásadami na ochranu osobných údajov.

Novinky

NAJNOVŠIE PRÍSPEVKY
null

Zimný festival jedla 2020

Milí priatelia, aj tento rok sa zúčastňujeme zimného festivalu jedla, ktorý prebieha v top reštauráciách na Slovensku, v termíne 15. január – 23. február 2020. Za špeciálne ceny si môžete vychutnať vynikajúce jedlo a čarovnú atmosféru legendárneho Radisson Blu Carlton hotela. Šéfkuchár Jožko Riska pre vás pripravil neodolateľnú ponuku. Umenie má mnoho podôb. Garantujeme vám umelecký aj chuťový…

Čítaj ďalej

Jar prišla do našej kuchyne

Zhadzujeme kabáty a odľahčujeme aj naše menu. Tešiť sa môžete na sezónne byliny ako medvedí cesnak, žihľavu a na čerstvú špargľu alebo bryndzu. Naša reštaurácia už niekoľko rokov oživuje tradičnú bratislavskú kuchyňu. Šéfkuchára Jozefa Risku a jeho tím inšpirovala jar k novinkám i malým experimentom. Dovolili sme si priniesť na váš stôl aj originálne kombinácie…

Čítaj ďalej

Divina inou optikou

Nový rok sa v našej reštaurácii nesie v znamení obľúbeného divinového menu. Podelíme sa s vami o najvýnimočnejšie kúsky z umenia nášho šéfkuchára a jeho tímu. Nenápadne nápadné Diviačie a jelenie mäso, bažant, jarabica či perlička, plody lesa ako hľuzovka alebo zástupca našich vodných tokov pstruh, to všetko je v našom menu samozrejmosťou. Mäsu a špeciálne…

Čítaj ďalej

Galéria

INTERIÉR | KUCHYŇA | JEDLÁ
null

Kontakt

Carlton
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
www.savoyrestaurant.sk
info@savoyrestaurant.sk

MÁME PRE VÁS OTVORENÉ KAŽDÝ DEŇ

Raňajky:
pondelok – piatok: 6.30 – 10.30
sobota – nedeľa: 6.30 – 11.00


À la carte a sezónna ponuka:
pondelok – nedeľa: 11.30 – 14.00

Pri výbere z hlavných jedál, šalátov alebo predjedál parkujete dve hodiny v Garáži Carlton bezplatne.

+421 2 5939 0561

Kontakt

Carlton
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
www.savoyrestaurant.sk
info@savoyrestaurant.sk

MÁME PRE VÁS OTVORENÉ KAŽDÝ DEŇ

6.30 – 10.30 Raňajky
11.30 – 22.00 À la carte a sezónna ponuka

Pri výbere z hlavných jedál, šalátov alebo predjedál parkujete dve hodiny v Garáži Carlton bezplatne.

+421 2 5939 0400

Carlton
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
Raňajky
pondelok – piatok: 6.30 – 10.30
sobota – nedeľa: 6.30 – 11.00

À la carte a sezónna ponuka
pondelok – nedeľa: 11.30 – 14.00
Rezervácie

+421 2 5939 0561
info@savoyrestaurant.sk

Savoy Restaurant © 2017.