December na najlepšej adrese
Ako sa o vianociach hovorí, je to najkrajší čas v roku. Pre vás, našich hostí, sa ho snažíme takým robiť už druhým rokom a nebolo tomu inak ani tento rok.
Šéfkuchár reštaurácie Jozef Riska a celý jeho tím pripravovali menu na vianočné večierky pre rôznych klientov, prestierali pre hostí štedrovečerný stôl a nechýbala ani Silvestrovská párty. Prečítajte si pár slov o tom, ako vyzeral december u nás.
Podujatia, ktoré sa konali počas Vianoc v Carltone v reštaurácii Savoy
Počas vianoc sme mali pripravené tradično netradičné jedlá. Bola servírovaná 5 chodová večera po celé vianočné sviatky. Hostia mali prestreté štedrovečerné stoly ako doma, čím sme chceli navodiť autentickú vianočnú atmosféru. Reštaurácia bola plná a tak sme sa utvrdili v tom, že to bol dobrý nápad a budeme v ňom pokračovať aj ďalšie roky.
Ako to u nás v reštaurácii vyzerá počas vianočných večierkov
Hostia majú počas vianočných večierkov a osláv konca roka požiadavky a očakávania hlavne na dobré jedlo a dostatok pitia.
S klientmi vždy komunikujeme osobne a snažíme sa nájsť to najvhodnejšie menu a spôsob celkovej organizácie večierka tak, aby sa cítili čo najpríjemnejšie a najpohodlnejšie.
Máme za to, že nie je nič lepšie ako spokojný klient / hosť . Dobrá skúsenosť je to, na čo sa snažíme klásť najväčší dôraz.
Spokojný hosť ide ruka v ruke aj s náladou a celkovou atmosférou.
Špecialita v bufete
Pripravili sme pre našich klientov v rámci Cartlon Property bufet, ktorý sme robili následne aj na Silvestra. Bol to bufet pozostávajúci zo siedmych krajín sveta – Slovensko , Taliansko ,Španielsko, Thajsko, India, Francúzsko a Anglicko. Zastúpené boli najmä tradičné jedlá z daných krajín a zožalo to veľký úspech .
Ľudia tak mohli ochutnať Domáce pirohy , pečené prasiatko , peallu, dobrú tiikka massalu, kha gai , roast beef, alebo slimáky.
Šéfkuchár Jožko Riska má tipy na bufetové jedlo aj pre vašu párty
Odporúčam aby bol bufet rozmanitý farebne a chuťovo. Samozrejmosťou je veľa ovocia, čerstvej zeleniny a kvalitných syrov .
Čo sa týka teplého bufetu, hostia určite ocenia napríklad tradičný roast beef s gravy omáčkou , pečenými zemiakmi a dusenou zeleninou, alebo urobiť schnitzel bar – pripraviť viac druhov rezňov, teľacie, bravčové, kuracie, hovädzie a k nim šaláty, zemiakový, coleslaw a rôzne zeleninové šaláty.
Ďalší skvelý tip je tapasový bar s rôznymi tapenádami, nátierkami, nakladanými surovinami, mäsovými výrobkami a syrovými misami s čerstvými upečenými bagetami.
Ak sme vás navnadili a dostali ste chuť na našu kuchyňu, v Savoy sme tu pre vás aj počas celého roka 2017. Vyberte si z nášho Á la carte plného slávnostných chutí a doprajte si gurmánsky zážitok v srdci Bratislavy. Tešíme sa na vašu návštevu.