À la carte

null

Polievky

GAZPACHO

Ľadové paradajkové gazpacho s fermentovanými
cherry paradajkami

250ml / 5,90 €

HOVÄDZÍ VÝVAR

Z chvostov s krupicovými haluškami a zeleninou
(1, 3, 9)

250ml / 4,90 €

Snacky

BRAVČOVÉ UŠI

Vyprážané v panko strúhanke so šťaveľovou tatárskou omáčkou
(1, 3, 7, 9)

100g / 4,90 €

EDAMAME

Soľ, korenie, sójová omáčka a sezam
(6, 11)

150g / 6,90 €

AVOKÁDO

Rozpučené avokádo a chrumkavá kuracia koža

100g / 5,90 €

Predjedlá a šaláty

STREDNE KRVAVÝ ROASTBEEF

Chren, kôpor, nakladané uhorky a kapary s cesnakovým chlebom
(1, 3, 7)

100g / 10,90 €

ZUBÁČ

Marinovaný v citrusoch, avokádové pyré a kaviár
(4, 6)

100g / 11,90 €

CAESAR ŠALÁT

Rímsky list, ančovičky, slaninový chips, vyprážané slepačie vajíčko
a cesnakové krutóny
(1, 3, 4, 7)

250g / 9,90 €

BRYNDZOVÝ ŠALÁT

S letnou zeleninou, mladým špenátom a jarným hráškom
(7)

250g / 8,90 €

BURRATA ŠALÁT

Miso marinované paradajky, hráškové pesto, špargľové hobliny
a edamame
(6, 7, 8)

250g / 10,90 €

ŠPENÁTOVÝ ŠALÁT

S mladými zemiakmi, parmezánom a hľuzovkovým dresingom
(6, 7)

250g / 9,90 €

ŠPIKOVÁ KOSŤ

Pečená a nasolená kosť s kačacou foie gras, ovocná marmeláda

150g / 7,90 €

Hlavné jedlá

HOVÄDZÍ WELLINGTON

So zemiakovou kašou, kimčchi a omáčkou z redukcie
z červeného vína
(1, 3, 4, 7, 9, 11)

150g / 22,90 €

ŠAFRANOVÁ MAKRELA

Pikantný kokosový krém, restovaná pak choi
a pomaly sušené paradajky
(4, 7)

160g / 15,90 €

ŽERUCHOVÉ RIZOTO

S restovanými lesnými hubami a syrom Vršatec
(7, 9)

250g / 13,90 €

HOMÁR

Ravioli plnené homárím mäsom, s omáčkou z homára
a kukuricovou variáciou
(1, 2, 3, 7)

250g / 24,90 €

ZEMIAK

V popole pečený celý zemiak, slaninový prach, espuma
zo zrejúceho syra a lesné huby
(7)

200g / 9,90 €

FARMÁRSKE KURČA

Vyprážané v panko strúhanke so šalátom
zo sezónnej zeleniny s kuriatkami
(1, 3, 7, 9)

180g / 13,90 €

TEĽACÍ REZEŇ

Marinovaný v bielom víne, tradičný zemiakový šalát, valeriána
a tekvicové semiačka
(1, 3, 7)

200g / 16,90 €

KOZÍ SYR

Pappardelle s limetou, bazalkou a pečenými paradajkami,
rukola
(1, 3, 7)

250g / 13,90 €

Dezerty

MORUŠA

Crème brûlée z drevených jahôd so syrom Lučina
(3, 7)

120g / 5,90 €

ČERVENÝ POMARANČ

Mousse z červeného pomaranča a parfait z broskýň
(3, 7)

120g / 5,90 €

JAHODY

Čerstvé jahody so sorbetom z prosecca
a vanilkový keksík
(1, 3, 7)

120g / 5,90 €

CARLTON KOLÁČ

Vanilková šľahačka, čerstvé ovocie
(1, 3, 7, 8)

120g / 4,90 €

Menu pre vás pripravili a kalkulovali Jozef Riska (Executive Chef) a Miroslav Huba (À la carte Chef).
Pri výbere jedál z nášho SAVOY À la Carte menu vám poskytneme 2 hodiny bezplatného parkovania v garáži Carlton.

Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Zmluvné ceny sú vrátane 20% DPH platné od 14.12.2018

Online rezervácia

Prosím vyplňte tento rezervačny formulár
null

Online rezervácia

Prosím vyplňte tento rezervačny formulár
null

Prihláste sa k odberu našich pravidelných noviniek.

Registráciou udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v zmysle článku 6 ods. 1 písm. a) nariadenia 2016/679 (GDPR) za účelom zasielania obchodných oznámení v súlade s § 63 zákona č. 351/2011 Z.z .o elektronických komunikáciách a našimi Zásadami na ochranu osobných údajov.

Carlton
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
Rezervácie

+421 2 5939 0400
info@savoyrestaurant.sk

Raňajky
pondelok – piatok: 6.30 – 10.30
sobota – nedeľa: 6.30 – 11.00

À la carte a sezónna ponuka
pondelok – nedeľa: 11.30 – 22.00
Savoy Restaurant © 2017.