Tvorba menu je sofistikovaný proces, ktorý leží najmä na pleciach šéfkuchára. Nahliadnite do zákulisia príprav nového À la carte.
Naše nové À la carte sme starostlivo pripravovali dlhé týždne, aby sme vám mohli koncom apríla ponúknuť to najlepšie z našich polí, lesov, riek a lúk. Nášho šéfkuchára Jozefa Risku pri jeho zostavovaní najviac inšpirovali samotné suroviny, miestne chute a vône. Aktuálne À la carte má dve časti a nás teší, že vám môžeme priniesť to najlepšie z modernej regionálnej a tradičnej bratislavskej kuchyne.
Ešte pred tým než À la carte uzrelo svetlo sveta sme však nové menu predstavili kolegom kuchárom, čašníkom a manažmentu. Tvorba À la carte je kolektívnym dielom a to, či si ho v konečnom dôsledku vychutnáte na maximum závisí nielen od šéfkuchára, ale od celého tímu ľudí. Preto sme si vzali do rúk zápisníky, ceruzky a dali sme si zoznamovacie školenie. Nech sa páči, malý pohľad do zákulisia nášho zohraného kulinárskeho orchestra s názvom Savoy Restaurant!