Príďte ochutnať Savoy
Zimný festival jedla sa po roku opäť vracia do najlepších slovenských reštaurácií a Savoy restaurant samozrejme nemôže chýbať.
Návštevníkom ponúkneme kulinársky zážitok, atmosféru najtradičnejšej bratislavskej reštaurácie a samozrejme výborný servis.
KVALITNÁ KUCHYŇA ZA LÁKAVÉ CENY
Zimný festival jedla umožní už po piatykrát každému, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo nedostupné reštaurácie Slovenskej republiky, a to za naozaj symbolické ceny. V čase festivalu sme pripravili tri jedlá, ktoré sú každé niečím zaujímavé a zároveň ich budeme festivalovým hosťom ponúkať za nižšie ceny, ako by stáli pri bežnej objednávke. K festivalovému menu podávame minerálnu vodu alebo nealko nápoj. Navyše, už pri dvoch chodoch dostanete aj pohár vína alebo pivka. Túto ponuku sa skutočne oplatí využiť a pozvať vašu rodinu na skvelú večeru či obchodných partnerov na výhodný pracovný obed!
FESTIVAL S KONCEPTOM
Festivalové menu každej zainteresovanej reštaurácie pozostáva z troch jedál. Naše ikonické jedlo charakterizujúce danú reštauráciu. Chute regiónov kladú dôraz na použitie lokálnych a sezónnych surovín, no a Recepty našich mám sú jedlá podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou.
A toto je ponuka nášho šéfkuchára Jožka Risku v rámci tohtoročnej edície Zimného festivalu jedla:
1. Chute regiónov: Konfitovaný Sumec, čierny koreň, šafranové zemiaky, račia omáčka s kukuricou
2. Naše ikonické jedlo: Hľuzovka a biela čokoláda s hľuzovkovou zmrzlinou
3. Recepty našich mám: Sviečkovica z diviaka, brusnicové lievance, pečená tekvica a černicová omáčka
Niečo navyše: Niečo teplé na zahriatie (pozornosť podniku) Droždie , Vodnica , Kapucínka
ČO O NÁS PÍŠU NA WEBE FESTIVALU
Reštaurácia Savoy v Carltone už desaťročia patrí ku koloritu Bratislavy. Dnes píše jej novodobú históriu tím šéfkuchára Jozefa Risku. Vychutnajte si výnimočné jedlá inšpirované tradičnými domácimi receptúrami a najaktuálnejšími trendmi v gastronómii. Atmosféru dotvárajú legendárne fotografie starej Bratislavy od Karola Kállaya.