Náš šéfkuchár Jozef Riska sa stal jedným z uznávaných kuchárov, ktorý budú variť v rámci jedinečného projektu Dinner in the Sky. Vy tak máte možnosť ochutnať delikátnu chuť tradičnej bratislavskej kuchyne vo výške 50 metrov nad zemou.
Projekt Dinner in the Sky je vo svete veľmi známy a obľúbený. Teraz prichádza aj na Slovensko, konkrétne do Bratislavy. Špeciálne upevnený stôl s miestami pre 22 hostí sa zdvihne do výšky 50 metrov nad zem, a takto takmer v oblakoch sa na ňom podáva jedlo. Zo stredu profesionálne ukotveného stola sa o hostí postará šéfkuchár a personál, ktorí urobia všetko preto, aby ste sa cítili ako v nebi.
Mimoriadny a unikátny zážitok zo stolovania v oblakoch si môžete vychutnať aj vy, naši hostia reštaurácie Savoy. Náš šéfkuchár Jozef Riska je totiž jedným z majstrov kuchárov v oblakoch a už v piatok 29.7.2016 sa spoločne s vami vznesie do výšky, aby pre vás pripravil tradičné chute bratislavskej kuchyne netradične nad zemou. Budete môcť na vlastné oči vidieť, ako sa pripravujú vaše jedlá a ako ich šéfkuchár dotvára priamo pred vami. On sám sa na tento nevšedný zážitok veľmi teší a pozýva aj vás, aby ste spolu s ním v nezabudnuteľnej atmosfére s prekrásnym výhľadom a prvotriednym jedlom zažili neopakovateľné chvíle.