Dnes vám v bleskovom rozhovore predstavíme nášho šéfkuchára Jozefa Risku. Kvalitný šéfkuchár je pre zákazníkov ťahákom
a nie je neobvyklé, že sa jeho meno stane pre reštauráciu synonymom. Takže kam sa dnes idete najesť? Do Savoy,
či k Jožovi Riskovi? Je to jedno. Obe odpovede sú správne.
RAŇAJKY ALEBO BEZ NICH?
Bez raňajok z domu neodídem. Milujem praženicu, pečivo a maslo.
Keď ráno nestíham, dám si aspoň chlieb s maslom a šunkou.
KÁVA ALEBO ČAJ?
Oboje. Čaj doma, káva v práci.
OBĽÚBENÉ DOMÁCE JEDLO?
Sviečková na smotane. Zbožňujem ju variť aj jesť.
VÍNO – BIELE ALEBO ČERVENÉ?
Biele
MORE ALEBO HORY?
More
OBĽÚBENÝ RELAX?
Futbal. Ale len pozerať, nie hrať. Ideálne s vyloženými nohami a rodinou naokolo.
VEČERA – S KÝM A AKÁ?
Zavolal by som všetkých svojich kamarátov. Ugrilovali by sme veľa mäsa a pili dobré víno.
TOP INGREDIENCIA?
Maslo. Milujem aj hľuzovkový olej a čerstvú zeleninu.