Menu pre vás pripravili a kalkulovali Jozef Riska (Executive Chef) a Miroslav Huba (À la carte Chef).
Chuť tradičnej bratislavskej kuchyne umocňujú fotografie starej Bratislavy
od legendárneho fotografa Karola Kállaya.
Pri výbere jedál z nášho SAVOY À la Carte menu vám poskytneme 2 hodiny bezplatného parkovania
v garáži Carlton.
Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
V prípade vašej spokojnosti si dovolíme pripočítať 8 % obslužné k vášmu účtu.