Vyhrajte štýlovú večeru v reštaurácií Savoy, v legendárnom hoteli Carlton. Menu vytvorí špeciálne pre výhercov náš oceňovaný šéfkuchár Jožko Riska.
Ak by ste radi ochutnali menu pripravené Jožkom Riskom špeciálne pre vás, prihláste sa k odberu noviniek a ste zapojení do súťaže. Spomedzi súťažiacich vylosujeme až tri víťazné páry. Losovanie prebehne 31. mája 2017.
Menu iba pre vás
Je máj lásky čas a tak sme si pre vás pripravili čosi výnimočné – súťaž o štýlovú večeru pre dve osoby. A nebude to večera hocijaká, ale skutočne unikátna. Menu zostaví iba pre túto príležitosť jeden z najúspešnejších slovenských šéfkuchárov Jožko Riska. „Chceme, aby výhercovia ochutnali čosi, čo na našom stálom menu, ani na sezónnom jedálnom lístku nenájdu. Aby sme dali ľuďom vyššiu šancu vyhrať, rozhodli sme sa, že výhercovia budú hneď traja, teda tri víťazné páry. Týchto šesť ľudí bude mať možnosť ochutnať v Savoy jedlo, ktoré pripravím iba pre nich. Čo presne to bude neprezradím, ale môžem sľúbiť, že to bude zážitok“.
Medzi top šéfkuchármi Slovenska
Jožko Riska sa radí k mladej generácii slovenských šéfkuchárov a patrí medzi jej absolútnu špičku. S kuchárčinou začínal v Anglicku, kde sa v priebehu štyroch rokov vypracoval na zástupcu šéfkuchára štvorhviezdičkového hotela. Po návrate na Slovensku pracoval v Banskej Bystrici a neskôr v hoteli Sheraton v Bratislave. Slovensko reprezentoval na svetovej kulinárskej súťaži v Turecku. Získal na nej zlatú medailu za cestovinové jedlo a striebornú za ryby. Od roku 2015 vedie reštauráciu Savoy. Za niekoľko mesiacov sa mu z nej podarilo urobiť obľúbené miesto pre Bratislavčanov aj turistov. Pod jeho vedením získala reštaurácia ocenenie Trend tip 2016 ako podnik s dlhodobo mimoriadne priaznivým pomerom kvality a cien. Časopis Trend navyše zaradil Jožka Risku medzi Top šéfkuchárov na Slovensku.