Milí priatelia, aj tento rok sa zúčastňujeme zimného festivalu jedla, ktorý prebieha v top reštauráciách na Slovensku, v termíne 15. január – 23. február 2020. Za špeciálne ceny si môžete vychutnať vynikajúce jedlo a čarovnú atmosféru legendárneho Radisson Blu Carlton hotela. Šéfkuchár Jožko Riska pre vás pripravil neodolateľnú ponuku. Umenie má mnoho podôb. Garantujeme vám umelecký aj chuťový zážitok. Ochutnať Slovensko sa oplatí.
Menu 2020 je zostavené nasledovne:
1. Chute regiónov
Zaúdený úhor a foie gras, konfitované jablká, dulový vinegarette a zelerová variácia
2. Naše ikonické jedlo
Kačacie prsia a kačacia mandľová kroketa, červená repa s melasou, figové pyré, nakladané shitake a sójová redukcia
3. Kuchárova voľba
Restovaný zubáč, mrkvová variácia, fenikel, prosciutto a beurre blanc z morských rias
Navyše pri objednávke 3 – chodového menu dostanete Čokoládovo hruškové mille feuille, mandľovo marcipánová zmrzlina, mišpulovo čučoriedkový gél.