alebo
Chuť Francúzska
21.03.2017
AMOUS BOUCHE
Prekvapenie šéfkuchára
JAHŇA
Carpaccio, mousse z pečenej šalotky, chrumkavé kačacie vajíčko,
marinované fazuľové lusky, orechový vinaigrette
marinované fazuľové lusky, orechový vinaigrette
HOLUB
Consommé, tortellini so smrčkovcami a terinka z holuba
SUMEC
Filé kon tované v oleji z čierneho cesnaku, špargľa,
smrčkovce a omáčka z raka potočného
smrčkovce a omáčka z raka potočného
JAHŇA
Pyré z medvedieho cesnaku, grilovaný artičok
a fermentovaná zelenina
a fermentovaná zelenina
PÚPAVA
Brulée z vaječného likéru, púpavová zmrzlina
a kávové meringue
a kávové meringue
alebo
FRANCÚZSKE SYRY
Výber francúzskych zrejúcich syrov s medom
zo smrekových výhonkov
a domácim orechovým chlebíkom
zo smrekových výhonkov
a domácim orechovým chlebíkom
45 €
V prípade vašej spokojnosti si dovolíme pripočítať 8 % obslužné k vášmu účtu.
Rezervujte si stôl online alebo telefonicky
na čísle 02 5939 0400. Pri výbere predjedla alebo hlavného jedla parkujete
v Garáži Carlton 2 hodiny zadarmo.
Online rezervácia
Prosím vyplňte tento rezervačny formulár
Online rezervácia
Prosím vyplňte tento rezervačny formulár
Carlton
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
Hviezdoslavovo námestie 3
Bratislava
Rezervácie
+421 2 5939 0400
6.30 – 10.30 Raňajky
11.30 – 22.00 À la carte
a sezónna ponuka
11.30 – 22.00 À la carte
a sezónna ponuka
Savoy Restaurant © 2017.